Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Olemme hyvää vauhtia matkalla kohti tavoitettamme olla Pirkanmaan paras välitysliike asiakaspalvelulla mitattuna (ks. asiakaspalautetta). Kaikki asiakaspalaute ja kehittämisideat ovat lämpimästi tervetulleita.

  

Välitysterveisin

Tuuli Jokela/ LKV, KtK, yrittäjä

050-531 7638

tuuli.jokela(at)saunalahti.fi

 

Meidät löydät myös facebookista:

www.facebook.com/valitanlkv

Stailaus

Stailauksen tarkoitus on tehdä myytävästä kohteesta mahdollisimman kiinnostava ja luoda asunnosta tilava ja raikas vaikutelma. Se helpottaa useimmiten ihastumista kohteeseen lyhentäen myyntiaikoja ja nostaen keskimääräistä myyntihintaa.

 

Stailaus on usein hyvin kevyt, mutta merkittävä kosketus myytävään asuntoon. Tarjoamme sen erillispalveluna, jonka tarpeen arvioimme kohdekohtaisesti.

 

Tärkeää Stailauksen lisäksi

Koko myynnin kannalta on tärkeää siivota asunto perusteellisesti ennen kuvausta ja esittelyjä. Konkreettisesti se tarkoittaa, että tiskit on tiskattu, pöydät pyyhitty, ikkunat pesty, imuroitu, tekstiilit puhtaita, pinnat pesty ja puunattu. Siisteyden merkitystä yleisvaikutelman muodostumisessa ei voi korostaa liikaa. 

 

Siivoamisen lisäksi suosittelen karsimaan esillä olevia koriste-esineitä, matkamuistoja, henkilökohtaisia valokuvia ja muuta pientavaraa. Toisinaan kannattaa viedä joitakin kalusteita väliaikaisvarastoon asunnon myynnin ajaksi, jotta asunnosta saadaan tilavampi vaikutelma. Kaiken tämän tavoitteena on helpottaa asiakkaita ihastumaan asuntoon ja kuvittelemaan itsensä kalusteineen sinne. Pienillä asioilla voi olla loppujen lopuksi valtava merkitys.

 

Mitä voit tienata siivoamalla, järjestelemällä, karsimalla kalustusta ja uusimalla pintoja? Kuvitellaanpa vaikkapa keskivertorintamamiestaloa kiinnostavalla etäisyydellä (max. 45 min.) kasvukeskuksesta. Perusasiat ovat kunnossa, mutta tapetit repsottavat useammassa huoneessa, maalatuissa seinäpinnoissa on likaa, asunnossa on rikkinäisiä ja likaisia kalusteita, lähes joka puolella on sotkua. Pesu- ja WC-tiloissa haisee pahalta ja on epäsiistiä. Epäsiistin ja repaleisen asunnon hinta voi poiketa jopa 20.000-30.000 euroa siistitystä ja hyvällä maulla ja laadukkaasti tapetoidusta! Myyntiajatkin ovat aivan eri luokkaa.

 

Elämäntilanteet vaihtelevat, eikä aina ole voimavaroja puunata tai tapetoida. Mietitään silloin yhdessä, mitä voidaan tehdä ja mikä olisi neuvoksi.